Concert pascal
MOPAN Suceava

Atleţii Clubului Sportiv Municipal Suceava ao comportare deosebită la Campionatele Naţionale de Marş care au avut loc la Bucureşti la finele săptămânii trecute. Sportivii pregătiți de antrenorii Silviu Casandra și Radu Mihalescu au reușit să urce de cinci pe podiumul de premiere, atât la individual, cât și în proba pe echipe, la seniori și tineret, feminin și masculin, clubul sucevean fiind printre primele pe țară la numărul de medalii cucerite.
Aflat într-o formă foarte bună, atletul Cătălin Șuhani, pregătit de antrenorul Silviu Casandra, a reușit primul său titlu de campion național la tineret, în acest an având deja şapte medalii naționale, dintre care un titlu de vicecampion în iarnă și două titluri la Campionatul Național Universitar. Cătălin Șuhani a reușit să urce pe podium și cu echipa, alături de colegii săi Ilie Rătundu și Florin Mocuță, CSM Suceava câștigând titlul de vicecampioană națională de seniori, toți trei sportivii fiind pregătiți de Silviu Casandra. Tot la masculin, dar în proba individuală, Iulian Roșu, antrenat de Radu Mihalescu, a făcut o cursă bună și a câștigat bronzul la tineret, probă câștigată de colegul său Cătălin Șuhani.
Și la feminine, sportivele de la CSM Suceava s-au descurcat admirabil la aceste finale desfășurate în Parcul Herăstrău din București, echipa formată din Ioana Agapie, Alina Onofrei și Sânziana Mandiuc (pregătită de Radu Mihalescu) devenind vicecampioană națională la tineret și medaliată cu bronz la senioare. Echipa feminină a CSM Suceava și-a păstrat astfel cele două medalii pe care le-a câștigat și în iarnă, argint la senioare și bronz la tineret.
„Au fost condiții grele pentru concurenți din cauza caniculei, dar mă bucur că am reușit să câștigăm cinci medalii, CSM Suceava fiind clubul cu cele mai multe locuri pe podium. Florin Mocuță a fost și el foarte aproape de podium, dar de la kilometrul 12, când era pe locul doi, a cedat treptat din cauza deshidratării, în iarnă el ieșind pe locul doi la seniori. Îi felicit pe toţi sportivii pentru efortul depus şi mulţumim Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava pentru sprijinul acordat pentru realizarea acestor performanţe” a declarat antrenorul Silviu Casandra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava