Concert pascal
MOPAN Suceava

Sportivii de la USV Suceava s-au întors cu cinci medalii de la Campionatele Naţionale Universitare care au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în sala din Bacău, în prezenţa a 260 de participanţi de la 63 de structuri sportive.

“Studenţii” suceveni au urcat pe podiumul de premiere la marş şi aruncarea greutăţii, unde au cucerit trei titluri de campioni, iar în alte două rânduri au ocupat locul secund.
Cu un rezultat de 18 metri şi 56 de centrimentri, Marius Musteaţă a cucerit medalia de aur la aruncarea greutăţii, probă în care a fost urmat de colegul său de la Universitatea “Ştefan cel Mare”, Andrei Firfirică. La feminin, titlul naţional universitar în proba de aruncarea greutăţii i-a revenit tot unui sportiv pregătit de Ioan Zanfirache la USV, este vorba de Lenuţa Burueană, cu o performanţă de 15 metri şi 71 centrimetri.

Colecţia de medalii a atleţilor de la Universitatea „Ştefan cel Mare” a fost completata de Andrei Gafiţa, care a cucerit din nou aurul în proba de 5.000 de metri marş cu timpul de 21 de minute, 37 de secunde şi 79 de sutimi, sportivul descoperit de Radu Mihalescu fiind secondat pe podium de un alt sucevean, este vorba de Natanel Rotaru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava