Concert pascal
MOPAN Suceava

Sala de atletism „Ion Soter”, din Bucureşti, a la finele săptămânii precedente Campionatele Naţionale Indoor pentru juniori I. Atleţii suceveni au făcut din nou o figură frumoasă, numărându-se printre laureaţii competiţiei. Talida Sfârghiu a reuşit să obţină două medalii, aur în proba de 1500 de metri şi bronz la 800 de metri, în vreme ce Mădălina Sârbu a devenit vicecampioană naţională în proba de 3000 de metri. O clasare fruntaşă a reuşit şi o altă sportivă pregătită de antrenoarea Elena Erzilia Ţîmpău la CSM Suceava, este vorba de Antonia Bodnariuc, care a încheiat a patra cursa de 1500 de metri.

„Sunt foarte mândră de aceste fete, în condiţiile în care la noi acasă, la Câmpulung Moldovenesc, nu avem posibilitatea să ne antrenăm în sală. Nu trebuie neglijat nici faptul că Talida şi Mădălina sunt născute în anul 2003 iar Antonia în 2002, ceea ce înseamnă că au concurat cu adversare mai vârstnice cu doi-trei ani. De asemenea, mai trebuie remarcat că toate trei se află pe o pantă ascendentă, izbutind să-şi depăşească la acest concurs cei mai buni timpi. Talida Sfârghiu, spre exemplu, deţine în acest moment cel de-al doilea rezultat mondial al sezonului în proba de 1500 de metri, ceea ce nu este puţin lucru. Sunt fete talentate, dispuse să muncească, de aceea trebuie să facem totul ca să le ajutăm să se dezvolte, pentru că au capacitatea să performeze mai departe”, a declarat antrenoarea Elena Erzilia Ţîmpău, care a dorit să mulţumească pentru sprijin Primăriei din Câmpulung Moldovenesc, Clubului Sportiv Municipal Suceava, şi sponsorilor Maghebo şi Tudely.

Liceul cu Program Sportiv Suceava a punctat la Campionatele Naţionale Indoor pentru juniori I prin Florin Pitic, clasat al doilea în proba de 800 de metri şi Angela Olenici, care a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere în cursa de 1500 de metri, ambii sportivi fiind pregătiţi de către profesorul Iustin Tătărău.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava