MOPAN Suceava

Cinci posturi de preot coslujitor la biserici din Moara, Liteni, Iacobeni și Sadova sunt vacante și libere la transfer, anunță Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.

Este vorba de posturi de preot coslujitor la Biserica cu hramul Sf. Arhangheli Mihail şi Gavril, construită în anul 2004 cu casă parohială și cimitir dar și cu o biserică monument istoric, construită în anul 1774 din Moara, la Biserica cu hramul Sf. Trei Ierarhi, construită în anul 1940, cu casa parohială și cu cimitir din Liteni și la Biserica cu hramul Sf. Nicolae, construită în anul 1787, cu casa parohială și fără cimitir tot din Liteni.

În perioada 26 ianuarie – 10 februarie 2023 se vor informa preoții de existența acestor posturi vacante, pe site și prin intermediul surselor de informare practicate la nivelul protopopiatelor. Dosarele se vor primi la sediul protopopiatelor de care aparțin candidații din eparhie în perioada 26 ianuarie – 10 februarie 2023. Dosarele vor fi înaintate, prin intermediul protopopiatelor, Sectorului administrativ cel mai târziu în perioada 13- 17 februarie. În Permanența ce va avea loc în săptămâna 20-24 februarie se vor desemna câștigătorii concursului.

Celelalte două posturi de preot coslujitor vacante sunt la Biserica cu hramul „Sfântul Nicolaie” construită din cărămidă, în anul 1930 și cimitir din Sadova și la Biserica cu hramul „Sfântul Gheorghe” construită din cărămidă în anul 1913 și cimitir din Iacobeni.

În perioada 12 ianuarie – 3 februarie 2023 se vor informa preoții de existența acestui post vacant, pe site și prin intermediul surselor de informare practicate la nivelul protopopiatelor. Dosarele se vor primi la sediul protopopiatelor de care aparțin candidații din eparhie, în perioada 12 ianuarie – 3 februarie 2023. Dosarele vor fi înaintate, prin intermediul protopopiatelor, Sectorului administrativ cel mai târziu în perioada 6-8 februarie. În Permanența ce va avea loc în săptămâna 13-17 februarie se va desemna câștigătorul concursului.

Cinci posturi de preot coslujitor vacante la biserici din Moara, Liteni, Iacobeni și Sadova, 6.9 out of 10 based on 14 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.9/10 (14 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava