Concert pascal
MOPAN Suceava

Casa de Cultură a Studenților din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava a organizat, în intervalul 20 decembrie 2015-29 ianuarie 2016, prima ediție a competiției de proiecte studențești. Obiectivul concursului de granturi a constat în creșterea numărului de studenți implicați în activități extracurriculare și de voluntariat, în acțiuni care să vină în sprijinul diversificării vieții studenților și implicării acestora în dezvoltarea comunității locale. Prin metodologia concursului de proiecte au fost încurajate ideile ce țin de manifestarea culturală, civică, antreprenorială, profesională, sportivă și de divertisment în rândul studenților. Un alt obiectiv important pe care l-a urmărit universitatea a fost susținerea dezvoltării armonioase a comunității studențești, asigurarea șanselor egale și nediscriminării în cadrul competiției.

Propunerile de proiecte au fost depuse pe adresa de e-mail casastudentilorsv@gmail.com, acestea primind câte un număr de identificare unic (ID). Conform metodologiei, pentru a asigura o evaluare imparțială, aplicațiile au fost depuse fără a fi specificate detaliile solicitantului. Din juriu au făcut parte: prof. Valentin Ianoș, directorul CCS Suceava, prof. univ. dr. Mihai Dimian, prorector cu cercetarea științifică al USV, ec. Elena Cecilia Cojocariu, contabil șef în cadrul CCS, ing. Ilie Doroftei, administrator patrimoniu CCS.

În cadrul acestui apel au fost depuse 12 aplicații, din care 5 au trecut în etapa a II-a de evaluare. Proiectele câștigătoare care vor primi finanțare s-au încadrat în domeniile sportiv (două proiecte), cultural (două proiecte) și mixt, cultural-artistic (un proiect). Este vorba despre proiectele intitulate: „Touchball – un nou joc sportiv”, „Cupa GIRB”, „Nuntă în Bucovina – tradiții și perspective în contemporaneitate”, „Live digital performance: Exploatarea tehnologiilor de vârf 3D în actul artistic” şi „Talent și creație prin teatru în spațiul românesc din afara granițelor”.

Conducerea USV a anunţat că implementarea proiectelor câștigătoare va începe în termen de 5 zile de la semnarea contractului de finanțare a proiectului, iar ultima zi de proiect nu poate fi mai târziu de 15 decembrie 2016.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava