MOPAN Suceava

Timp de două săptămâni, cinci școli și licee din Sectorul 1 din București au intrat pe mâna artiștilor de street art, care au înfrumusețat pereții exteriori ai clădirilor prin picturi ce au legătură cu educația.

Pornind de la numele proiectului “Educație prin artă”, artiștii au pus în scenă picturi vesele și semnificative pentru școlari și liceeni. Mai precis, deși diferite, fiecare desen reprezintă “evoluția și conexiunea umană”.

Astfel, de la picturi cu scriitori (Alexandru Vlahuță și Goethe), cărți, până la imagini despre legăturile dintre oameni, elevii din Colegiul Tehnic Grivița, Colegiul Goethe, Liceul Al. Vlahuță, Școala Gimnazială nr. 192 și Școala Gimnazială nr. 175 se bucură de imagini colorate care le stimulează creativitatea chiar de la intrarea în școală.

Organizat de Primăria Sectorului 1 a Municipiului București prin Centrul Cultural al Sectorului 1 și Asociația pentru Educație, Dezvoltare și Implicarea Tineretului (EDIT), proiectul “Educație prin Artă” a reușit să unească artiștii stradali cu instituțiile publice pentru înfrumusețarea a cinci locuri în care se pun bazele educației viitoarei generații.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava