• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La Primăria Suceava a fost semnat, astăzi, contractul de proiectare și execuție pentru modernizarea a cinci străzi de pămînt. Contractul a fost semnat de primarul Ion Lungu cu reprezentanții asocierii cîștigătoare a licitației, fiind vorba despre „Florconstruct” și „Drupo”. Cele cinci străzi sînt Traian Țăranu din Obcini, Ștefan Luchian și Crîngului din Burdujeni Sat și Micșunelelor și Barbu Ștefănescu Delavrancea din Ițcani. Primarul Ion Lungu a declarat că valoarea totală a contractului este de 5,6 milioane de lei, reprezentînd aproximativ 80% din prețul de începere a licitației. El a adăugat că în ședința de joia viitoare a Consiliului Local ar urma să fie aprobată alocarea a 2 milioane de lei dintr-un credit pentru respectivele obiective de investiții. Primarul își dorește ca anul acesta să fie finalizate măcar două din cele cinci străzi, și anume Traian Țăranu și Micșunelelor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava