• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În judeţul Suceava există cinci structuri de îngrijire paliativă, cu 130 de paturi. Acestea funcţionează la Spitalul din Cîmpulung, la Spitalul din Fălticeni, prin Centrul de Sănătate Vadu Moldovei, la Spitalul de Boli Cronice din Siret, la Suceviţa şi la Ilişeşti. Din rîndul personalului care deserveşte unităţile respective fac parte, printre alţii, medici, psihologi, kinetoterapeuţi şi dieteticieni. Parte din finanţare provine de la Casa de Sănătate, în timp ce restul este suportat de pacienţi. Spitalele şi secţiile sau compartimentele de îngrijiri paliative au apărut ca o necesitate pentru pacienţii a căror boală nu mai răspunde la tratament curativ. Informaţiile ne-au fost transmise de Instituţia Prefectului, după ce au fost prezentate de purtătorul de cuvînt al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Adrian Popescu, la şedinţa de astăzi a Comitetului Consultativ de Dialog pentru Problemele Persoanelor Vîrstnice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava