Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

Prefectura Suceava a transmis că la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 36 persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 26 persoane cu această afecțiune. În aceeași perioadă au decedat 5 persoane, din Rădăuți, Vatra Dornei, Suceava, Vicovu de Jos şi Bălăceana, ca urmare a infecției cu Covid – 19 (2092 persoane decedate de la începutul pandemiei).

Din totalul celor 567 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 161 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19 (din care 27 pacienți pedriatici), 17 pacienți sunt în zona tampon și 389 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 134 pacienți adulți diagnosticați Covid-19, 34 prezintă forme ușoare ale bolii, 70 au forme medii ale bolii; 21 prezintă forme severe şi 9 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (din care 1 pacient ventilat non invaziv, 1 pacient intubat).

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 369 paturi libere, din care 46 pentru pacienți Covid-19, 294 în sectorul non-Covid, 29 pentru zona tampon.

La unitatea ATI este disponibil 1 pat pentru pacienți Covid, sunt 29 ventilatoare libere, din care 8 pentru pacienții Covid-19 și 21 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 81 pacienți adulți diagnosticați cu Covid-19 (79 persoane cu forme medii, 2 persoane cu forme critice), 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, sunt disponibile 29 locuri în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid sunt internați 2 pacienți, nu sunt disponibile  paturi pentru pacienți Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 21 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (8 pacienți cu forme medii, 13 pacienți cu forme grave), persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 11 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați 18 pacienți diagnosticați  Covid-19 (10 pacienți cu forme ușoare,8 pacienți cu forme medii), persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 12 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 6 pacienți diagnosticați  Covid-19 (6 pacienți cu forme ușoare), persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 1, fiind libere 9 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați 42 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (35 pacienți cu forme medii, 7 cu forme grave), persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 4, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Fălticeni sunt internați 35 pacienți adulți diagnosticați cu Covid-19 (33 pacienți cu forme medii, 2 pacient cu forme grave) și 7 copii, persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 17 locuri în sectorul Covid și 1 loc pentru copii. La unitatea ATI Covid nu sunt internați  pacienți, sunt disponibile 2 paturi pentru pacienți Covid.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 371 (din care 34 copii) iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 22.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava