MOPAN Suceava

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 5 persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 2 persoane. În aceeași perioadă de referință nu au decedat persoane ca urmare a infecției cu Covid – 19.

Din totalul celor 386 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 40 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 26 pacienți sunt în zona tampon și 320 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 40 pacienți diagnosticați Covid-19:

– 13 prezintă forme medii ale bolii;

22 prezintă forme grave;

5 prezintă forme critice și sunt internați în secția ATI (din care 2 pacienți ventilați non-invaziv, 1 pacient intubat).

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 526 paturi libere, din care 96 pentru pacienți Covid-19, 417 în sectorul non-Covid, 13 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile 5 paturi pentru pacienți Covid, sunt 26 ventilatoare libere, din care 7 pentru pacienții Covid-19 și 19 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 7 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (7 persoane cu forme medii), 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, 18 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid nu sunt internați pacienți, fiind disponibile 2 paturi pentru pacienți Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 7 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (5 pacienți cu forme medii, 2 pacienți cu forme grave), persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 10 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului nu sunt internați pacienți diagnosticați cu Covid-19,  persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 1, fiind libere 3 locuri în sectorul tampon.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret nu sunt internați pacienți diagnosticați cu Covid-19, persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 1, fiind libere 14 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați 4 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (4 cu forme grave), persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 23 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Fălticeni sunt internați 6 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (5 cu forme medii,1 cu forme critice), persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 25 locuri în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid este internat 1 pacient, fiind disponibil 1 pat pentru pacienți Covid.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 64 iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 32.

La nivelul județului sunt disponibile 186 locuri libere Covid și 30 locuri pentru zona tampon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava