MOPAN Suceava

Asia Express este cu siguranță unul dintre cele mai apreciate reality-show-uri de la noi. Primele două sezoane s-au bucurat de un real succes, fiind mai mereu lider de audiență, atunci când era emisiunea pe tv. Iată că s-au aflat mai multe nume ale noilor concurenți, dar și locația unde se vor ține filmările.

Click! a anunțat de curând că în cel de-al treilea sezon se vor lupta pentru premiu Nico și fiica ei, iar acum, s-au mai aflat încă cinci nume celebre care vor apărea în reality show-ul de la Antena 1. Pare că echipele sunt formate și sunt pregătite să se lupte și să dea tot ce au mai bun pentru a rămâne cât mai mult timp în joc și, cine știe, poate chiar să câștige marele premiu. Astfel că, alături de Nico și fiica ei se vor mai lupta și Alex Velea cu Mario Fresh, Alina Ceușan cu Carmen Grebenișan, iar dintr-o altă echipă va face parte make-up artistul Alexandru Abagiu, mai scrie click.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cinci-vedete-surpriza-noul-sezon-asia-express-unde-se-va-filma-show-ul-de-acesta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava