Concert pascal
MOPAN Suceava

Cindy Crawford, în vârstă de 54 de ani, a fost una dintre cele mai apreciate modele de talie internațională, iar faima sa este una ce nu poate fi contestată. Alături de o altă colegă de breaslă, Naomi Campbell, a făcut furori pe podiumurile celor mai mari case de modă și a colaborat cu nume rezonante ale industriei. În plină epidemie de coronavirus și obligate să se izoleze acasă, cele două foste modele au decis să rămână în contact cu admiratorii și au discutat online despre aminitirile care le leagă. Cindy a povestit despre un moment foarte emoționant pentru ea și și-a reamintit întâlnirea cu prințesa Diana, potrivit click.ro.

„Am fost atât de intimidată de întâlnirea cu prințesa Diana care a avut loc la palatul Kensington. A trebuit să respect un protocol strict pe care nu l-am putut înțelege în totalitate. Abia mai târziu am realizat ce persoană amabilă era Diana. A fost într-adevăr adorabilă. Ea l-a sunat pe managerul meu pentru a solicita o întâlnire. Mi-am făcut griji, nu știam ce să port, cum să mă îmbrac, știam că Diana are un fiu adolescent(William) și nu voiam să par demodată”, a povestit Cindy, potrivit dailymail.co.uk. 

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/cindy-crawford-fost-invitata-printesei-diana-la-palatul-kensington-m-intimidat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava