Concert pascal
MOPAN Suceava

Cindy Crawford este bucuroasă că a fost capabilă de egoism atunci când avea 20 de ani, înainte de a se așeza la casa ei și a avea copii, conform contactmusic.com.

Supermodelul, în vârstă de 49 de ani – care are fiul Presley, în vârstă de 16 ani, și fiica de 14 ani, Kaia, cu soțul ei Rande Gerber – este mulțumită că a fost egoistă și și-a pus viața la punct, înainte de a se așeza la casa ei și a întemeia o familie, atunci când a fost cu adevărat pregătită.

Ea a declarat: ˝Mama mea era foarte tânără și asta a funcționat de minune, dar pentru mine a fost grozav că nu am fost o mamă tânără. Am fost capabilă să fiu egoistă când aveam 20 de ani, încercând să-mi dau seama ce vreau. Când am avut copiii eram pregătită să mă trec pe mine pe planul secund, sau pe locul al treilea sau al patrulea… Dintr-o dată prioritățile s-au schimbat. Eram pregătită să las pe altcineva să fie în centrul atenției.˝

Cindy s-a căsătorit cu primul ei soț, Richard Gere, în anul 1991, dar căsnicia lor ˝de poveste˝ s-a terminat după doar 4 ani și, deși a fost devastată atunci, i-a permis să aibă o viziune mai ˝realistă˝ asupra relațiilor, făcând astfel ca legătura ei cu Rande să fie și mai puternică, mai notează sursa citată.

Ea a explicat, într-un interviu pentru revista Elle Canada: ˝Un alt moment definitoriu în viața mea a fost sfârșitul primului meu mariaj. A fost de poveste. Ai crede că ar fi trebuit să știu că povestea nu era reală, din cauza pierderii fratelui meu și a divorțului părinților mei, dar cu toții vrem să dăm crezare versiunii de film a iubirii. Mă prăbușeam și asta m-a făcut să realizez că trebuie să privesc relațiile realistic. Trebuie să pui deoparte versiunea plină de vanitate a relației. Am fost la un terapeut de relații.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava