MOPAN Suceava

Filmul Colectiv, prima producție din istorie nominalizată la premiile Oscar, a fost reprezentat la ceremonie de regizorul Alexander Nanau și de producătoarea Bianca Oana. Pentru această primă apariție românească pe covorul roșu de la Oscar, Bianca Oana a ales o ținută creată de un designer cu multă personalitate, Silvia Șerban, potrivit click.ro.

Producătoarea Bianca Oana a pășit pe covorul roșu îmbrăcată într-o ținută creată de designerul Silvia Șerban. O ținută îndrăzneață, alcătuită din pantaloni largi și sacou lung fără mâneci, plisate, și un maiou negru cu bordură din dantelă pe dedesubt. Jocul cromatic al pliseurilor, negru-auriu, a satisfăcut deopotrivă criteriul de eleganță impus de organizatori, și nevoia de a celebra această primă nominalizare a unei producții românești la Oscar.

Un designer curajos, Silvia Șerban spune despre creațiile ei că ”sunt făcute pentru femeile care își declară îndrăzneț personalitatea”, notează sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cine-creat-tinuta-pentru-prima-aparitie-romaneasca-pe-covorul-rosu-de-la-oscar

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava