• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cu toate că prezența Iuliei Vântur (35 de ani) la cârma emisiunii „Ferma vedetelor” este incertă, lansarea celui de-al doilea sezon este sigură. Au început deja pregătirile pentru revenirea show-ului de la PRO TV, scrie click.ro.

Surse din cadrul televiziunii au oferit câteva detalii din culisele producției „Ferma vedetelor”. Se bârfeşte că filmările nu vor mai fi în România, ci în Cipru, şi vor fi amânate pentru primăvară. „S-au săturat de frig, noroi şi zăpadă, ca în primul sezon. Vor să filmeze mai spre primăvară, când totul este foarte liniştit.”, au explicat, pentru Click!, surse din PRO TV.

Pregătirile pentru noul sezon „Ferma vedetelor” presupun și căutarea paticipanților potriviți. Pe lista favoriților se numără deja vedete una și una, printre care Lili Sandu (36 de ani), Adela Popescu (29 de ani), Sânziana Buruiană (31 de ani), actorul Octavian Strunilă (34 de ani), Anamaria Ferentz (39 de ani) – cântăreața „exilată” în America și chiar Victor Slav (35 de ani), mai scrie Click!.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cine-ar-putea-participa-la-ferma-vedetelor-noul-sezon

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava