Concert pascal
MOPAN Suceava

Cu toate că prezența Iuliei Vântur (35 de ani) la cârma emisiunii „Ferma vedetelor” este incertă, lansarea celui de-al doilea sezon este sigură. Au început deja pregătirile pentru revenirea show-ului de la PRO TV, scrie click.ro.

Surse din cadrul televiziunii au oferit câteva detalii din culisele producției „Ferma vedetelor”. Se bârfeşte că filmările nu vor mai fi în România, ci în Cipru, şi vor fi amânate pentru primăvară. „S-au săturat de frig, noroi şi zăpadă, ca în primul sezon. Vor să filmeze mai spre primăvară, când totul este foarte liniştit.”, au explicat, pentru Click!, surse din PRO TV.

Pregătirile pentru noul sezon „Ferma vedetelor” presupun și căutarea paticipanților potriviți. Pe lista favoriților se numără deja vedete una și una, printre care Lili Sandu (36 de ani), Adela Popescu (29 de ani), Sânziana Buruiană (31 de ani), actorul Octavian Strunilă (34 de ani), Anamaria Ferentz (39 de ani) – cântăreața „exilată” în America și chiar Victor Slav (35 de ani), mai scrie Click!.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cine-ar-putea-participa-la-ferma-vedetelor-noul-sezon

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava