• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

„Insula Iubirii” continuă la Antena 1 și cu sezonul 3. Cele două sezoane ale reality show-ului s-au bucurat de o mare atenţie din partea publicului, înregistrând audienţe bune. Matei Negrescu se numeşte ispita masculina care a făcut furori în ultimile două sezoane ale reality showului „Insula iubirii” de la Antena1, aminteşte click.ro.

S-ar părea că, pentru anul viitor, se pregăteşte un nou sezon din care nu va lipsi şi Matei. Bine făcut, atletic, înalt, plin de umor, un tip care face glume bune şi are carismă, tânărul model s-a remarcat interpretând câteva roluri în reclame dar şi în serialul „Valea mută” de la HBO, mai scrie sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cine-e-ispita-care-va-ramane-si-sezonul-trei-din-insula-iubirii

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava