Concert pascal
MOPAN Suceava

Narcisa Birjaru, din echipa mov a chef-ului Cătălin Scărlătescu, se numără printre finaliștii de la „Chefi la cuțite” 2021, sezonul 9. Concurenta s-a remarcat prin preparatele ei, dar și cu simțul umorului și atitudinea pozitivă pe care a avut-o de-a lungul competiției, notează click.ro.

Cătălin Scărlătescu și-a dorit să o aibă în echipa lui din acest sezon de la „Chefi la cuțite” pe Narcisa Birjaru, lucru care i-a și reușit. Concurenta l-a făcut mândru pe chef-ul echipei mov, ea fiind unul dintre semifinaliștii de la „Chefi la cuțite” 2021. Printre cele mai apreciate feluri de mâncare preparate de ea, s-au numărat tocănița țigănească, concurenta luând atunci 15 puncte, dar și „prăjitura lui mamaie”, o rețetă pe care Narcisa a numit-o exact după persoana de la care a învățat-o.

Dincolo de competiția „Chefi la cuțite”, Narcisa Birjaru are o viață de familie frumoasă, fiind căsătorită, chiar de la 14 ani. Concurenta a recunoscut că provine dintr-o familie de etnie romă și că așa este tradiția la ei, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cine-e-narcisa-birjaru-finalista-de-la-chefi-la-cutite-s-casatorit-de-la-14-ani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava