Concert pascal
MOPAN Suceava

O nouă emisiune a Antenei 1 va urma să-și pună la încercare concurenții, care se vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de Euro. Emisiunea „Ultimul trib” va fi prezentată de actorul Octavian Strunilă și va trimite trei grupuri curajoase și antrenate într-o aventură de neuitat, într-un tărâm necunoscut și exotic: insula africană Madagascar, notează click.ro.

Concurenții emisiunii au fost deja aleși, tribul a fost format, iar participanții acestuia sunt pregătiți de marea aventură. Una dintre participante este tânăra Roxana Chiperi, în vârstă de 31 de ani, care este atrasa de adrenalină și de senzații tari. Aceasta a cochetat în trecut cu cascadoria și cu dansul, dar a făcut performanță în fitness. În ultimii zece ani, Roxana a participat la competiții naționale, dar și internationale, și nu a încetat nicio clipă să danseze, iar unul dintre visele ei este să poată dansa alături de o școală de samba la Carnavalul de la Rio, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cine-este-roxana-chiperi-viitoare-concurenta-la-ultimul-trib

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava