Începând de astăzi, clienții lanțului de multiplex-uri Cine Globe pot cumpăra, în fiecare zi de miercuri, două bilete la prețul unuia singur, prin oferta Orange film. Astfel, orice client Cine Globe abonat la Orange poate cumpăra bilete la film pentru el și încă un prieten la preț de unul singur, dacă trimite un SMS cu textul „Film” la numărul de telefon 241. Costul unui mesaj este de doar 0.064 euro, cu TVA inclus.

Experiența cinematografică este mai frumoasă alături de prieteni, de aceea Cine Globe introduce oferta Orange film în multiplex-urile sale din București și Botoșani.

 

„Clienții noștri s-au obișnuit să găsească servicii de înaltă calitate la cele mai bune prețuri în multiplex-urile Cine Globe, iar Orange Film vine în completarea gamei variate de oferte pe care noi le punem la dispoziția lor”. a declarat Gabriel Grama, General Manager Cine Globe România.

Oferta Orange film este valabilă pentru utilizatorii Orange în fiecare zi de miercuri.

Despre Cine Globe:

Cine Globe este un lanț internațional de multiplex-uri, o rețea fondată de un grup de profesioniști cu zeci de ani experiență în domeniile administrației și proiecției cinematografice.

Pe lângă locațiile deschise în Europa (România și Bulgaria), compania are multiplex-uri și în Statele Unite, China și India. Totodată, compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din India, Bulgaria, România, China şi America de Nord.

Cine Globe lansează oferta Orange Film în multiplex-urile sale, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava