MOPAN Suceava

Marți, 18 noiembrie: KINOdiseea, unul dintre cele mai populare festivaluri de film dedicate copiilor, vine la Cine Grand Botoșani! În perioada 22-23 noiembrie, Cine Grand îi invită pe micuții din Botoșani și din orașele apropiate să petreacă un weekend cu filme pentru copii și distracție la cinema.

Sfârșitul de săptămână pe care Cine Grand îl dedică micuților din Botoșani aduce copiilor filme educative în cadrul celei de a VI-a ediții a festivalului de filme pentru copii, KINOdiseea. Aflat pentru prima oară în Botoșani, festivalul KINOdiseea oferă cele mai apreciate filme de animație, printre care „Fiddlesticks”, „Finn” și „Casa Magicianului”. Cu distribuții care includ vocile unora dintre cei mai importanți actori de la Hollywood, precum Emily Blunt, Ewan McGregor sau Keifer Sutherland, filmele din cadrul Kinodiseea promit câteva ore distractive și educative pentru copii.

“Este o mare onoare pentru noi să găzduim un asemenea eveniment la Cine Grand Botoșani! KINOdiseea este un festival care și-a creat deja un renume în industria cinematografică din țara noastră și este extrem de important pentru noi faptul că am reușit să fim noi cei care îl aduc pentru prima oră în orașul nostru. Îi așteptăm pe toți, cu mic, cu mare, la Cine Grand, unde buna dispoziție va fi la ea acasă!” a declarat Ionuț Hrițcu, manager Cine Grand Botoșani.

Pe lângă cele mai noi filme pentru copii, Cine Grand își așteaptă invitații și cu ore întregi de distracție alături de unul dintre personajele lor favorite din desenele animate: Tinkerbell. Înainte de începerea proiecțiilor de filme, Tinkerbell îi va picta pe micuți pe față și îi va antrena în joc.

Pentru mai multe informații și programul complet, accesați pagina de Facebook Cine Grand România: https://www.facebook.com/CineGrandRO.

Despre KINOdiseea

KINOdiseea se află la cea de-a șasea ediție, fiind primul festival de film pentru copii organizat în România după 1989. Prin KINOdiseea, Bucureştiul s-a alăturat marilor metropole ale lumii (New-York, Chicago, Londra, Berlin) care găzduiesc festivaluri similare.

KINOdiseea este membru al Asociației Europene a Filmului pentru Copii (ECFA) şi este, de asemenea, partener al celor mai importante festivaluri internaţionale de film pentru copii din Europa, precum Kristiansand International Children’s Film Festival (Norvegia), Zlin Film Festival (Cehia), International Young Audience Film Festival Ale Kino (Polonia) și Ciné-Jeune de l’Aisne.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava