MOPAN Suceava

Lanțul de multiplex-uri prezent de trei ani pe piața cinematografică din România își anunță rebrandingul. Compania își schimbă numele și identitatea vizuală, dar păstrează calitatea serviciilor și aceleași prețuri.

București, 26 mai: Începând de astăzi, Cine Grand România devine Cine Globe România. Rebrandingul ajută compania să transmită mai bine strategia internațională de extindere, iar România se numără printre primele țări care se bucură de această schimbare.

Noua identitate a brandului reprezintă un element important al strategiei internaționale de extindere și dezvoltare. Cine Globe are un logo și o comunicare vizuală noi, dar oferă clienților săi aceleași servicii de calitate, la prețuri la fel de accesibile.

„Cine Globe este brandul prin care ne dorim să exprimăm cât mai bine obiectivele pe care compania noastră le are la nivel internațional: de a le oferi clienților noștri cele mai bune servicii într-un mediu elegant și relaxant, oriunde în lume. Suntem prezenți pe 3 continente (America de Nord, Europa și Asia) și ne-am dorit ca și brandul să reprezinte acest lucru și să se alinieze misiunii și valorilor pe care le promovăm. Rebrandingul în Cine Globe este menit să întârească încrederea clienților noștri că beneficiază de servicii de înaltă calitate, demne de un brand internațional”, a declarat Amitabh Vardhan, CEO Cine Globe.

Cine Globe România se pregătește de încă două lansări: Cine Globe Sibiu și Cine Globe Suceava. Lanțul de cinematografe continuă dezvoltarea și la nivel internațional, anul trecut a inaugurat un nou multiplex în SUA, iar anul acesta continuă abordarea altor piețe din Europa. Toate acestea confirmă faptul că brandul Cine Globe este o alegere potrivită pentru o companie de ale cărei servicii se bucură oameni din toate colțurile lumii.

Cine Globe este un lanț internațional de multiplex-uri, o rețea fondată de un grup de profesioniști cu zeci de ani experiență în domeniile administrației și proiecției cinematografice.

Pe lângă locațiile deschise în Europa (România și Bulgaria), compania are multiplex-uri și în Statele Unite, China și India. Totodată, compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din India, Bulgaria, România, China şi America de Nord.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava