Concert pascal
MOPAN Suceava

În această vară, Cine Grand împlinește un an, ocazie pe care o celebrează prin lansarea unei noi campanii, dedicată clienților săi. Elevii, studenții și pensionarii vor beneficia de un preț redus la cumpărarea biletelor, indiferent de tipul filmului sau de ora difuzării acestuia. Campania a început luni, 16 iunie, și este una dintre cele mai ample campanii implementate de Cine Grand în primul său an de activitate.
Oferta specială a fost anunțată de Amitabh Vardhan, CEO Cine Grand, în timpul unui eveniment găzduit de cinematograf vineri, 13 iunie. Echipa Cine Grand a sărbătorit alături de personalități publice locale un an de Cine Grand, la o degustare de vinuri și brânzeturi fine.
„Ne-am străduit ca în primul an de activitate să le oferim clienților noștri cele mai bune servicii și condiții de vizionare a filmelor iar acum, la împlinirea unui an, suntem bucuroși să anunțăm această campanie pe care doream de mult să o implementăm. Proiectul este rezultatul feedback-ului pe care l-am primit de la clienții noștri de-a lungul anului. De asemenea, acesta este modul nostru de a le mulțumi clienților pentru că au susținut cinematograful nostru pe parcursul primului său an de activitate,” a declarat Amitabh Vardhan, CEO Cine Grand.
Cine Grand Botoșani a fost deschis în vara anului 2013 și a fost primul cinematograf din lanțul Cine Grand deschis în România.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava