MOPAN Suceava

Adriana Bahmuţeanu (40 de ani) şi Silviu Prigoană (50 de ani) au ajuns din nou la cuţite. Căsnicia celor doi este pe punctul de a se strica încă o dată, potrivit click.ro.

Problemele conjugale dar şi situaţia copiilor săi i-a făcut pe cei doi soţi să îşi arunce iar, cuvinte dintre cele mai grele. Deşi trăiesc separat, dar sub acelaşi acoperiş, Bahmu şi Prigoană au încercat orice situaţie pentru a-şi salva căsnicia, dar fără niciun rezultat.

„Eu vreau să dau divorţ, iar un notar sau o instanţă va hotărî ce se va întâmpla cu copiii. O să vorbesc cu avocaţii şi o să vedem ce avem de făcut. Îl rog pe Prigoană, spre binele copiilor noştri, să ajungem la o înţelegere amiabilă. Motivul pentru care m-am întors la Prigoană este pentru că am vrut să o luăm de la zero, să începem o nouă viaţă, însă văd că nu se poate.”, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu miercuri seara la emisiunea „Un show păcătos”, de la Antena 1, potrivit Click!.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/cine-ii-mai-crede-bahmu-ii-intenteaza-divort-lui-prigoana

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava