MOPAN Suceava

După ce a încetat din viaţă pe 20 iulie 2016, la 97 de ani, Radu Beligan a lăsat un mare gol nu numai în teatrul românesc, dar şi în viaţa membrilor familiei sale. Acum, bunurile lăsate moştenire trebuie împărţite între copiii actorului şi Mona Radu, femeia care l-a îngrijit în ultimii ani de viaţă, notează click.ro.

O casă cu etaj pe bulevardul Moşilor, o maşină, drepturile de autor ale ultimelor piese scrise şi regizate de el, sau DVD-urile cu piesele sale, acestea sunt doar câteva dintre bunurile lăsate moştenire de maestrul Radu Beligan. S-ar părea că imobilul din Moşilor, unde a locuit alături de Mona Radu, l-a lăsat copiilor lui. “Casa le aparţine copiilor lui. Raluca are tot etajul unde a locuit şi până acum, iar Lamia şi Alexandru au dreptul la etajul unde a locuit tatăl lor”, au povestit pentru Click! surse din apropierea familiei Beligan şi în special ale maestrului. Nu se ştie încă ce va primi Anamaria Beligan, fiica stabilită în Australia, care nu a venit în ţară la înmormântarea tatălui ei.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cine-il-mosteneste-pe-radu-beligan-cum-se-imparte-averea-sa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava