MOPAN Suceava

Gabriela Cristea a intrat concediu de maternitate, deoarece poate să aducă pe lume cea de-a doua fetiță în orice clipă. Deși nu se mai află în platoul emisiunii, prezentatoarea tv urmărește edițiile emisiunii de la ea de acasă.

Gabriela Cristea a intrat concediu de maternitate și altcineva a trebuit să-i țină locul în emisiune. Persoana care îi va ține locul până se va întoarce la cârma emisiunii nu este nouă pentru trust și nici în domeniu, este vorba despre nimeni alta decât Bianca Sârbu, fosta moderatoare a emisiunii «Agenția VIP» alături de Cristi Brancu.

Bianca Sârbu a apărut în cadrul emisiunii, moderând emisiune, iar o echipă ce reporteri au fost acasă la Gabriela Cristea și au surprins-o cum urmărește emisiunea alături de fiica ei, Victoria.

Bianca Sârbu a fost diagnosticată cu cancer de piele şi a rămas singură cu doi copii. După decesul soţului, Bianca Sârbu şi-a găsit alinare în braţele unui tânăr cu inimă mare, Bogdan Romanescu. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu cteva luni.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cine-o-inlocuieste-pe-gabriela-cristea-la-te-iubesc-de-nu-te-vezi-aparut-deja-pe

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava