Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri dimineață în timp ce conducea autoturismul pe DN 29A pe raza comunei Zvoriștea, un tânăr de 23 de ani din județul Botoșani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 62 de ani, tot din județul Botoșani.

În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 62 de ani, care, în timp ce era transportat cu ambulanța la spital, a decedat.

Conducătorul auto de 23 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,23 mg/l alcool pur în aer expirat, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, după care, la 09.02.2019 a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava