MOPAN Suceava

La data de 18 noiembrie în jurul orei 12:55, o femeie în varsta de 41 de ani, din orașul Vicovu de Sus, se deplasa la volanul autoturismului pe strada Calea Cernauti, pe raza orașului Vicovu de Sus, moment în care a fost acroșata de catre un alt autoturism care a încercat să-și continue deplasarea pe strada  Mihai  Miteazul însă din cauza avariilor șoferul implicat a abandonat autoturismul fugind pe jos.

Din primele informatii culese de catre organele de politie au rezultat indicii ca la volanul autoturismului se afla un minor în varsta de 17 ani, din Vicovu de Sus.

La scurt timp dupa continuarea activitatilor de identificare a soferului, membrii familiei acestuia au apelat SNUAU 112, solicitand interventia ambulantei pentru minorul de 17 ani. Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative, la Spitalul Radauti fiindu-le recoltate cate o proba de sange.

În cauza se continua cercetarile cu privire la infractiunile de ,,parasirea locului accidentului „, ,,conducerea unui vehicul fara permis de conducere”, ,,furt  în scop  de folosinta „.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava