Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, pe 8 iunie în Talcioc Cultural Ciprian Cotruţă şi Leonard Luţia vor avea un Super Acoustic Show. Fiecare îşi va arăta măiestria în a mânui chitara şi în a cânta cele mai frumoase melodii folk.

Noi zicem că este un mod foarte plăcut de a petrece sâmbătă seara cu companie bună şi muzică bună. Te aşteptăm în Talcioc Cultural, începând cu ora 21. Intrarea este liberă!

Ciprian Cotruţă scrie versuri, şi, din pasiune pentru muzică, a învăţat singur să cânte la chitară. Cele mai multe din piesele cântate de Ciprian au în spate creaţii proprii. Aşa s-au născut piese cu priză la public precum „Patul gol“ şi „Păcăleşte-mă, dar rămâi“. Din acest motiv a şi ales să cânte folk. „Îmi place muzica folk pentru că aici contează, în special, versurile. Contează să atingi sentimentele unui om, să ajungi să-i pătrunzi în inimă şi atunci când te ascultă să simtă ceva din muzica pe care o cânţi, din mesajul pe care îl transmiţi“, explică Ciprian.

Leonard Luţia este pasionat de desen şi pictură. Talentul îl ajută atât în artele vizuale, cât şi în muzică. Are o voce foarte frumoasă de tenor şi  este autodidact în domeniul chitării.

http://www.bandmine.com/artist/video/tauleo/1351348/2/iFspwH16okE

http://www.youtube.com/watch?v=KliWLTx0Y0Q

Rezervările se fac la numărul de telefon 0755 222 880.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava