• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Circulaţia feroviară a fost blocată timp de aproximativ o oră la Vatra Dornei, după ce o maşină s-a izbit de o clădire de pe strada Calea Transilvaniei din municipiu şi a ricoşat pe calea ferată. Accidentul s-a înregistrat astăzi, în jurul orei 05.00. Purtătorul de cuvînt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, plutonierul adjutant Alin Găleată, a informat că maşina era condusă de un bărbat de 33 de ani, care a fost proiectat în afara autoturismului, la o distanţă de aproape doi metri, tot pe calea ferată. El a precizat că şoferul avea politraumatisme şi era în stare de inconştienţă şi a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul din Vatra Dornei. Alin Găleată a menţionat că evenimentul a fost anunţat la 112 de conductorul trenului Regio 4205, care circula pe ruta Vatra Dornei-Bistriţa. Conductorul a observat din timp maşina şi a oprit înainte de a intra în coliziune cu aceasta. Autoturismul a fost îndepărtat de pe calea ferată de pompierii militari.

Circulaţia feroviară a fost blocată la Vatra Dornei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava