MOPAN Suceava

Prefectul județului, Alexandru Moldovan, a declarat că potrivit informațiilor transmise astăzi de Secția de Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc, pe toate sectoarele de drum național din administrare se circulă normal pe un carosabil umed cu porțiuni uscate. „Se înregistrează ninsori slabe în zonele înalte din pasul Tihuța și Mestecăniș. SDN Câmpulung a acționat pentru prevenire polei pe toate sectoarele de drum național din administrare. Stocul de sare este 4360 de tone și 360 tone de nisip. Din cele 5 baze de deszăpezire și 3 puncte de sprijin se va acționa cu 33 utilaje închiriate și 5 utilaje proprii”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Suceava.

De asemenea, SDN Suceava a transmis că până în prezent pe sectoarele de drum național din administrare s-a acționat cu 35 de autovehicule și utilaje proprii/închiriate și s-au răspândit 81 tone sare. În momentul de față se intervine pe toate drumurile naționale, toate fiind în acest moment la negru.

Nu în ultimul rând, Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Suceava a informat că pentru prevenirea si combaterea poleiului, pe sectoarele de drum din administrare, s-a intervenit cu 21 utilaje și s-au împrăștiat 176 de tone de material antiderapant. Pe drumurile județene carosabilul este umed, pe alocuri cu polei. Temperaturile sunt cuprinse între -3 grade și -7 grade în zona de munte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava