Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat în cursul zilei de ieri că firma care realizează lucrările de reabilitare a pasajului CFR a solicitat închiderea circulaţiei pe cele două bretele deoarece urmează să aducă instalaţii hidraulice de mari dimensiuni pentru ridicarea pasarelei. Lucrările la pasajul CFR sunt realizate de firma Victor Construct din Botoşani. „Aceste lucrări au un grad de periculozitate motiv pentru care constructorul a solicitat acest lucru. Noi am făcut cerere scrisă la poliţie şi sper să avem un rezultat favorabil, în aşa fel încât să se poată lucra şi să se verifice pilele de sub pasarelă”, a explicat primarul Sucevei, care a adăugat că cele două bretele de circulaţie ar urma să fie închise două sau trei săptămâni.

Ion Lungu a precizat că cele două bretele au mai fost închise recent timp de circa o săptămână pentru construcţia unor trotuare, la solicitarea sucevenilor care locuiesc în această zonă. Lungu a spus că maşinile pot avea în continuare acces către cartierul Burdujeni pe strada Zefirului. „Sunt eforturi mai mari din partea locuitorilor din Iţcani, dar trebuie să înţeleagă că este o lucrare mare şi importantă în interesul comunităţii. Şi este bine că am avut ca variantă de circulaţie şi ruta ocolitoare a Sucevei, ca o alternativă uşoară şi facilă către oraş”, a mai precizat primarul Sucevei.

Revenind la lucrările de la pasajul CFR, Ion Lungu a declarat că în momentul de faţă constructorul a finalizat turnarea betonului pe întreaga suprafaţă. Lungu a ţinut să precizeze că din punctul său de vedere la acest obiectiv de investiţii s-a lucrat profesionist . El a adăugat că termenul pentru finalizarea lucrărilor este data de 1 noiembrie 2015, însă este posibil ca acestă să fie prelungit până pe 15 noiembrie. „Contractul lor este până în vara anului 2016. Sigur că nu vom ajunge cu lucrările până atunci, dar eu sunt optimist că dacă nu va fi 1 noiembrie, pe cel târziu 15 noiembrie vom ieşi cu lucrările de acolo. Pentru că dacă se termină lucrările cele mai importante, cele de turnare de asfalt şi beton, lucrările la partea de schele metalice, la montatul stâlpilor se pot face şi cu circulaţie pe anumite sensuri pe pasaj”, a explicat Ion Lungu.

Circulaţia rutieră pe cele două bretele de drum de sub pasarela CFR de la Iţcani, închisă pentru două-trei săptămîni, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava