Concert pascal
MOPAN Suceava

TIR-urile neechipate pentru circulaţia pe timp de iarnă au provocat îngreunarea circulaţiei în mai multe zone ale judeţului. Prefectul Constantin Harasim a anunţat că tot joi au fost înregistrate mai multe accidente rutiere provocate de maşinile neechiapte corespuzător, sau de şoferii care nu au adaptat viteza la condiţiile de trafic existente. El a precizat că astfel de accidente rutiere au avut loc la în zonele Ilişeşti, Rădăuţi, Marginea sau Dumbrăveni. „Au fost accidente în care maşinile fie s-au răsturnat în şanţ, fie au fost acroşări de parapeţi. Poliţia rutieră a circulat în permenenţă iar în toate cazurile în care s-a constatat că maşinile nu sunt echipate pentru timp de iarnă au fost aplicate sancţiuni”, a spus prefectul judeţului Suceava. El a precizat că ieri, circulaţia rutieră a fost îngreunată în mai multe rânduri după ce maşinile de mare care nu erau echipate cu pneuri de iarnă nu şi-au mai putut continua drumul. Astfel, prefectul a precizat că joi după amiază un TIR fără cauciucuri de iarnă a rămas blocat pe DN 17, la ieşirea din Prisaca Dornei spre Câmpulung Moldovenesc, circulaţia fiind reluată după intervenţia utilajelor de deszăpezire. În acelaşi loc, ieri seara, un alt TIR care era echipat cu cauciucuri de vară a blocat un sens de mers după ce nu şi-a mai putut continua drumul. Ela mai precizat că şi în Adâncata au fost semnalate situaţii de îngreunarea a circulaţiei, pe porţiunea de drum dinspre Dorohoi, însă problemele au fost rezolvate în aproxiamtiv o oră.

Prefectul a spus că utilajele de deszăpezire au intervenit în permanenţă pe toate drumurile naţionale, până ieri seara nefiind semnalate probleme majore în trafic. Constantin Harasim a precizat că pe drumurile aflate în administrarea Secţiei de Drumuri Naţionale (SDN) Câmpulung Moldovenesc s-a intervenit cu 19 utilaje cu lamă şi echipament de răspândire a materialului antiderapant, iar în zona administrată de secţia Suceava s-a acţionat cu 23 de astfel de utilaje.

Circulaţie îngreunată pe drumurile din judeţ din cauza TIR-urilor care încă mai au cauciucuri de vară, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava