Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a anunțat că se lucrează la asfaltarea penultimului tronson de 6 kilometri al drumului Panaci-Bilbor și a arătat că este pregătită deja documentația pentru asfaltarea ultimei porțiuni de 3,7 kilometri fiind asigurată și finanțarea. Flutur a adus aminte că în primul său mandat au fost asfaltați 22 de kilometri din drumul județean Panaci-Bilbor precizând că investiția este extrem de importantă. Odată că scurtează distanța de la Vatra Dornei la București cu 110 kilometri și apoi pentru că pune în valoare mult mai bine zona din punct de vedere turistic.

”Profităm de vreme bună din această perioadă și cu bucurie anunț că se lucrează zi lumină aici între Panaci și Bilbor pentru a se asfalta tronsonul care a mai rămas. Este o concentrare mare de forțe care lucrează la acest tronson de  6 km după care încep serpentinele pentru pasul Bilbor. Ce trebuie să știe sucevenii este că în primul meu mandat am asfaltat cu bani europeni 22 de km din acest drum. În  acest mandat asfaltăm 6 km și avem bani și pregătită documentația pentru ultimii 3,7 km. Acest drum de peste 40 de km de la Vatra Dornei iese undeva aproape de Toplița. Este o deschidere, o scurtătură cu avantaje excepționale pentru zona Vatra Dornei pentru turism. Dacă mă gândesc la distanța sare București de la Vatra Dornei va fi cu 110 km mai scurtă. Mai important de atât este o zonă turistică cu un potențial uriaș care va fi pusă în valoare și mai bine. Este țara apelor minerale, este zona cu domeniu schiabil unde zăpada rămâne cea mai lungă perioadă din an, Masivul Munților Călimani, versantul nordic, Parcul Național Călimani. Toată zona este mirifică. Un mare câștig pentru județul Suceava, pentru investitori, pentru turism dar și pentru cei care ne vor călca pragul în perioada următoare”, a  declarat Gheorghe Flutur.

CJ asfaltează o porțiune a drumului care va scurta distanța de la Vatra Dornei la București cu 110 km. Flutur: ”Este o zonă turistică cu un potențial uriaș care va fi pusă în valoare și mai bine”, 9.0 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava