Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că în ședința de astăzi a deliberativului, convocat în ședință de îndată, a fost aprobată alocarea de noi sume pentru două spitalele din județ aflate în lupta cu pandemia de Covid-19. Gheorghe Flutur a precizat că o sumă de 500.000 lei a fost alocată Primăriei Fălticeni, pentru Spitalul Municipal Fălticeni, iar suma de 300.000 lei a fost alocată pentru Primăriei Orașului Siret, pentru Spitalul de Boli Cronice Siret.

„Sumele vin în sprijinul solicitărilor primite de la Spitalul Municipal Fălticeni și de la Primăria Orașului Siret și vor contribui la dotarea spitalelor cu materialele și echipamentele necesare gestionării situației epidemiologice deosebite în care ne aflăm”, a spus Gheorghe Flutur.

El a amintit că la Spitalul Fălticeni, Consiliul Județean Suceava a mai alocat 800.000 de lei, sumă care nu a fost suficientă. Gheorghe Flutur a arătat că banii alocați pentru cele două spitale vor fi folosiți pentru materiale și echipamente necesare gestionarii sistemului de lupta împotriva coronavirusului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava