MOPAN Suceava

Consiliul Județean Suceava a aprobat astăzi înființarea unui nou traseu pentru transport persoane către Aeroportul Ștefan cel Mare. Cursele vor pleca de la Autogara din centrul Sucevei și vor fi operate în fiecare zi a săptămânii. Prima cursă a zilei va porni de la autogară la ora 4.00 și din aeroport la ora 5.00, iar ultima pleacă din autogară la ora 22.00 și din Aeroportul Ștefan cel Mare la ora 23.00.
Potrivit hotărârii CJ Suceava, în intervalele orare 4:00-9:00, 15:00-18:00 și 19:00 – 22:00 cursele vor circula din oră în oră, în afara acestor ore microbuzele urmând să circule din 30 în 30 de minute. De precizat că la ora 21.00 nu va fi nici o cursă din autogară.
Licitația pentru atribuirea traseului va avea loc pe 28 august, iar în situația în care aceasta se va finaliza în timp util, cursele ar putea deveni operaționale de pe data de 1 septembrie. Firmele care vor să se înscrie la licitație trebuie să dețină minim patru vehicule active, fiecare dintre acestea cu minim 23 de locuri.

CJ Suceava a aprobat înființarea unor curse rutiere pe traseul Autogara Suceava -Aeroportul Ștefan cel Mare, 8.7 out of 10 based on 7 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (7 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava