Concert pascal
MOPAN Suceava
Consiliul Judeţean Suceava a făcut public astăzi, în mod oficial, clipul de promovare a zborurilor Bucureşti – Suceava, care vor fi operate de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” începând din data de 12 noiembrie 2015. clipul a fost publicat pe contul de Facebook al preşedintelui CJ Suceava, Cătălin Nechifor. Reclama este o secvenţă din celebrul film „B.D.  la munte şi la mare” realizat în anul 1971 de celebrul regizor Mircea Drăgan. Cătălin Nechifor a ţinut să-i mulţumească personal  regizorului pentru acceptul dat de a folosi secvenţa de film din reclamă. „Îi mulţumesc din suflet maestrului Mircea Dragan, regizorul filmului BD la Munte si la Mare, filmat in 1971, pentru faptul ca ne-a permis sa folosim secvente din acest film pentru promovarea curselor regulate de pe Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava”, spune Cătălin Nechifor.

12 noiembrie 2015 – Suceava AirportIi multumesc din suflet maestrului Mircea Dragan, regizorul filmului BD la Munte si la Mare, filmat in 1971, pentru faptul ca ne-a permis sa folosim secvente din acest film pentru promovarea curselor regulate de pe Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava.

Postat de Nechifor Catalin Ioan pe 30 Octombrie 2015

Tarom a început să vândă începând de astăzi biletele pentru zborurile Bucureşti – Suceava, iniţial prin Agenţia Tarom, urmând ca acestea să fie disponibile şi pe site-ul companiei.
CJ Suceava a lansat oficial prima reclamă pentru zborurile Bucureşti – Suceava (VIDEO), 8.3 out of 10 based on 14 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (14 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava