Concert pascal
MOPAN Suceava

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a declarat astăzi că instituția pe care o conduce va aloca o sumă de 4,6 milioane de lei, adică peste un milion de euro, pentru Secția de îngrijiri paleative a Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou”. Gheorghe Flutur a arătat că în momentul de față Spitalul Județean nu beneficiază de un spațiu special amenajat, în conformitate cu normele în vigoare, pentru serviciile de îngrijiri paleative, motiv pentru care este necesară realizarea unei investiții prin care să fie organizată această activitate destinată pacienților cu boli incurabile și pentru alinarea suferinței acestora. Flutur a spus că varianta optimă pentru amenajarea unei secții de îngrijiri paleative este demisolul clădirii din curtea Spitalului Vechi, unde funcționează secția de pneumologie, astfel urmând a se crea legături funcționale cu secțiile apropiate, cum ar fi cele de oncologie sau boli cronice.

„Lucrările care ar urma să se realizeze includ demolări, decapări, finisaje interioare, montarea unui lift de persoane, consolidarea spațiilor, montarea de instalații sanitare, termice și electrice. Secții ar urma să aibă o suprafață de 950 de metri pătrați”, a explicat președintele Consiliului Județean Suceava.

Gheorghe Flutur a spus că studiul de fezabilitate pentru noua secție de îngrijiri paleative ar urma să fie aprobat în ședința de vineri a deliberativului județean.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava