Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că în ședința deliberativului județean din data de 30 iunie se va vota alocarea de fonduri în vederea elaborării documentației pentru scoaterea definitivă sau temporară din fondul forestier a terenurilor necesare modernizării drumurilor județene – studii pedostaționale, lucrări OCPI, deviz împădurire etc. Gheorghe Flutur a explicat că în principal este vorba despre un schimb de teren în vederea modernizării a 3,7 de kilometri de drum județean pe tronsonul Panaci – Bilbor, rămas neasfaltat la granița cu județul Harghita. El a spus că administrația județeană va suporta și taxa de scoatere din fondul forestier.

„Reamintim că modernizarea drumului Panaci – Glodu s-a realizat, parte prin proiect pe fonduri europene, parte cu finanțare guvernamentală prin PNDL. Odată cu modernizarea acestor 3,6 Km se asigură legătura pe drum județean cu județul vecin, Harghita, care, la rândul lui, execută lucrări de modernizare pe tronsonul de la intrarea în județul Harghita până în DN 15. De altfel, mâine, 26 iunie, conducerea Detecției Județene de Drumuri și Poduri Suceava va participa la o ședință a CJ Harghita unde se vor aborda aspecte practice care țin de realizarea acestei modernizări”, a precizat șeful administrației județene. Gheorghe Flutur a adăugat că acest drum nu facilitează doar legătura dintre cele doua județe, Suceava și Harghita, dar asigură și o legătură facilă între DN 17 și DN 15, scurtând distanța Vatra Dornei  – București cu 100 de kilometri.

Devenind una dintre căile de comunicare între Bucovina și Ardeal, acest drum va contribui în scurt timp la intensificare activităților economice și a turismului în zonă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava