MOPAN Suceava

Administraţia judeţeană solicitat Primăriei Suceava să conceapă un regulament prin care terasele de pe platoul Cetăţii de Scaun să intre în „atmosfera medievală” a zonei. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a spus marţi că terenul pe care sunt amplasate terasele de pe platoul Cetăţii de Scaun se află pe teritoriul Sucevei. „Primăria Suceava este singura care poate elabora un astfel de regulament. Şi vom solicita Primăriei să elaboreze un regulament cu reguli clare pentru terasele din zona cetăţii, care să fie în conformitate cu profilul medieval al monumentului istoric”, a spus Nechifor, care a mai precizat că primăria trebuie să stabilească reguli clare cu privire la oră până la care poate fi difuzată muzica, dar şi intensitatea acesteia.

Solicitare a fost făcută după încheierea Festivalului de Artă Medievală „Ştefan cel Mare” din Suceava, în unele seri ale evenimentului manelele care se auzeau de la terasele de pe platoul Cetăţii de Scaun fiind în totală neconcordanţă cu atmosfera medievală de pe perioada evenimentului.

Trebuie spus că atât în prima seară a festivalului, joi, parada medievală a fost întâmpinată pe platou cu manelele care răsunau de la boxele teraselor din zonă. Festivalul s-a încheiat în aceeaşi manieră, toţi cei care au plecat de la ultimele spectacole de foc şi lasere din şanţul de apărare fiind întâmpinaţi pe platoul de manelele date la maxim de pe aceleaşi terase.

CJ Suceava vrea ca Primăria să facă un regulament pentru ca terasele de la Cetatea de scaun să intre în „atmosfera medievală”, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava