Concert pascal
MOPAN Suceava

Şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că va avea o consultare cu primarii suceveni cu privire la bugetul judeţului pentru anul 2013. Nechifor a spus despre bugetul pe anul acesta că „lucrurile stau în regulă pentru judeţul Suceava”. „Nu aş putea să spun că suntem extrem de mulţumiţi, dar ştiu că situaţia financiară la nivel naţional este una nu tocmai satisfăcătoare. Inclusiv FMI, având memorandumul semnat cu România, cere ca în acest an să fie plătite o parte din arierate, drept urmare bani pentru prea multe investiţii noi nu vor exista. Însă aşa cum am spus, la nivel de indicatori, din ceea ce ştim până în acest moment, suntem într-o oarecare măsură satisfăcuţi de cum se aşează lucrurile pentru Consiliul Judeţean şi pentru localităţile sucevene”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

El a precizat că nu se aşteaptă ca amendamentele depuse de parlamentarii suceveni la bugetul de stat să aibă şanse de reuşită. Nechifor a declarat că deşi dorinţa unor parlamentari de a susţine o serie de amendamente este legitimă, bugetul de stat pentru anul 2013 „ a fost construit într-o manieră foarte serioasă”.

„Fiecare parlamentar are dreptul şi libertatea de a depune amendamente, însă aşa cum am discutat şi la Iaşi, şi cu premierul, şi cu vice-premierul Liviu Dragnea, şi cu alţi miniştri din cabinetul Victor Ponta, acest buget s-a făcut în condiţii nu tocmai simple, având condiţionalităţi şi intere şi externe. Şi nu mă aştept să fie modificări majore la buget”, a ţinut să precizeze preşedintele CJ Suceava, care a mai adăugat că a observat că unii parlamentari suceveni au făcut amendamente la Legea bugetului de stat pentru anul 2013 care erau deja rezolvate de Guvernul condus de Victor Ponta.

Suceava se află în topul judeţelor care urmeză să primească cele mai mari alocări bugetare pentru anul 2013, adică respectiv o sumă de 565 de milioane de lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava