Concert pascal
MOPAN Suceava

Claudia Pătrășcanu (44 de ani) ”sare la gâtul” Biancăi Drăgușanu (40 de ani) și al lui Gabi Bădălău (34 de ani). Artista face acuzații grave, parcă este de neoprit, deși a divorțat și acum este o femeie liberă. Cea mai mare problemă a cântăreței este că iubita fostului soț ar fi vorbit despre copiii ei, potrivit click.ro.

Claudia Pătrășcanu s-a înfuriat extrem de tare după ce a auzit că fostul soț ar vrea ca Bianca Drăgușanu să-i cunoască cei doi copii, pe Nicolas și Gabriel. Bădălău are deja o relație apropiată cu fiica Biancăi, cu Sofia, de care este destul de atașat.

„Totul pleacă de la Gabi. Nu este suficient de bărbat să își pună femeia la punct. Eu m-am săturat de amândoi. Pot spune că Gabi nu știe să își apere copiii. După ce s-a terminat divorțul, pe el nu l-au mai interesat copiii. După finalizarea procesului, nici nu prea și-a mai văzut cei doi băieți pe care îi avem împreună. Din punctul meu de vedere, Gabi lasă să își bage nasul acum o femeie de speță joasă în tot ce se întâmplă între noi. (…) Se au la mâna unul pe celălat! De aceea tace, acceptă și nu își apără copiii. Îi este frică de acest specimen care ține bărbații lângă ea ori prin amenințarea cu suicidul, ori cu turnatul!”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Click!, făcând aluzie că cei doi copii ai ei au avut de suferit din cauza Biancăi Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu a dorit să îl felicite pe Alex Bodi, prin intermediul Click!, pentru atitudinea pe care a avut-o față de Bianca Drăgușanu, deși în 2020, diva a fost bătută măr de fostul soț.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/claudia-patrascanu-da-de-pamant-cu-gabi-badalau-si-2237402.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava