MOPAN Suceava

Claudia Pătrăşcanu (40 de ani), solista trupei Sexxy, şi Gabi Bădălău (34 de ani) formau un cuplu fericit până în urmă cu o lună şi jumătate, când ea a anunţat divorţul, pe contul de Facebook.

În urmă cu două zile, senzuala brunetă a vorbit despre despărţire: “Oricât de mult rău aş primi, tot o să iubesc oamenii şi viaţa pentru că Dumnezeu ţi le dă cu un scop. Şi pe tatăl copiilor mei o să-l iubesc ca om. Nu mă gândeam vreodată că o să divorţez. Încerc să mă pun pe picioare. Cred în Dumnezeu că o să aranjeze lucrurile. Nu este uşor, este dureros, nu ştii cum să le explici copiilor”, a spus artista la Antena Stars.

“Am simţit nevoia să stau doar eu cu mine. Mesajul acela nu l-am scris întâmplător, eu îmi asum tot ce fac. Nu s-a finalizat divorţul, suntem abia la început, totul este treptat. Viaţa este imprevizibilă, oamenii sunt imprevizibili. Important este pentru doi oameni, chiar dacă trec printr-un divorţ, să meargă mână în mână şi să-şi unească forţele, de dragul copiilor. Mi-am dorit un divorţ civilizat, dar nu s-a putut”, a  mai adăugat ea.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/claudia-patrascanu-pe-tatal-copiilor-mei-o-sa-l-iubesc-ca-om

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava