MOPAN Suceava

Claudia Pătraşcanu şi Gabi Bădălău au decis să divorţeze la sfârşitul verii anului trecut, iar o serie de amănunte care nu îi fac cinste lui Gabriel au ieşit la iveală atunci când fosta sa soţie a decis să rupă tăcerea. Deşi părea că situaţia a devenit mai puţin tensionată după ce aceştia au fost împreună la munte cu cei mici, lucrurile sunt departe de a fi soluţionate. Claudia a scris recent un mesaj pe contul personal de Instagram prin care a explicat de ce despărţirea de Gabi nu este una atât de uşoară pe cât şi-ar fi dorit, notează click.ro.

„Oameni buni, eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicaţi copiii noştri. Tatăl lor este cel care a decis că-şi doreşte ca divorţul nostru să aibe loc în instanţă. De fiecare dată când ajunge de prin cluburi sau de prin vacanţele pe care le petrece cu diverse doamne, îmi trimite mesaje de ameninţare şi intimidare… că instanţa va decide în favoarea lui… mă întreb şi eu, cum probabil că vă întrebaţi şi mulţi dintre voi care citiţi aceste rânduri acum… cum ştie el deja ce va decide instanţa”, au fost rândurile scrise de Claudia, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/claudia-patrascanu-divort-dificil-de-gabi-badalau-imi-trimite-mesaje-de-amenintare

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava