Concert pascal
MOPAN Suceava

Claudia Pătrășcanu a recurs la internet pentru a-și spune of-ul, în condițiile în care aceasta povestește că este abuzată emoțional de fostul soț, Gabi Bădălău, și de familia acestuia. Claudia a scris un mesaj disperat în mediul online, în care detaliază situația prin care trece în prezent, cea mai mare durere a sa fiind faptul că nu este lăsată să-și vadă copiii. Mai mult decât atât, familia lui Bădălău ar amenința-o mereu că nu îi va mai vedea niciodată, potrivit click.ro.

„Ajung să scriu acest mesaj cu gândul ca cineva va înțelege ce trăiesc eu in aceste momente cu familia Bădălău. Sora fostului meu soț, mama acestuia, soțul și întreaga familie mă abuzează emotional, mă amenință ca îmi vor lua copiii, îmi trimit mesaje grave fără sa aibă dovezi.

Nu le permit copiilor sa vorbească cu mine, tatăl lor ii lasă in grija familiei și tot timpul sunt nevoită sa iau legatura cu copiii mei să-i aud prin diferite persoane. Sunt acea mamă disperată care se judecă într-o instanță pentru copiii ei, care are încredere în justiția noastră și care sper sa facă dreptate ca acești copii să crească lângă mama lor așa cum e dat de Dumnezeu.”, e parte din mesajul scris de Claudia Pătrășcanu.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/claudia-patrascanu-mesaj-disperat-spune-ca-e-terorizata-de-familia-lui-gabi-badalau

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava