MOPAN Suceava

Cine a crezut că scandalul s-a mai domolit între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, după ce aceștia și-au aniversat împreună fiul cel mic, la munte, s-a înșelat. Claudia Pătrășcanu nu se lasă prea ușor și face face noi acuzații împotriva fostului soț, cu care se află în plin proces pentru custodia celor doi băieți ai lor, notează click.ro.

Claudia îl acuză, mai nou, pe Gabi Bădălău că ezită să facă publice rezultatele testului antidrog de la IML. Claudia a solicitat prin avocații ei ca Gabi Bădălău să facă testul antidrog la IML, prin analiza firului de păr. Omul de afaceri a făcut testul atât la IML, cât și la o clinică privată, însă acesta a venit în instanță doar cu rezultatul de la testul efectuat la clinica privată, care era negativ.

“Nu s-a mai auzit absolut nimic despre testul de la IML. Insist către doamnele avocate să vedem ce putem face în instanță. Testul s-a făcut și la privat, și la lML. El a intrat în clinică, dar nu a ieșit cu testul de acolo. Cât să dureze? Deja au trecut două-trei săptămâni de când s-a făcut testul și nu a venit nici un rezultat”, a declarat solista, în emisiunea „Jocuri de putere”, de la Realitatea TV, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/claudia-patrascanu-noi-acuzatii-procesul-cu-gabi-badalau-testul-antidrog-de-la-iml

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava