Concert pascal
MOPAN Suceava

Claudia Pătrășcanu (44 de ani) cu un ochi râde și cu altul plânge! La finalul săptămânii trecute, reprezentanții Judecătoriei Sectorului 6 au decis ca cei doi copii: Nicolas (5 ani) și Gabriel (7 ani), pe care îi are împreună cu Gabi Bădălău (35 de ani), să rămână cu domiciliul la artistă. Însă, chiar și așa, războiul dintre cei doi nu a ajuns la final, notează click.ro.

Contactată de Click!, după ce instanța i-a dat câștig de cauză, Claudia Pătrășcanu a spus că de câteva luni trăiește un adevărat coșmar din cauza fostului partener de viață. „Decizia este definitivă în ceea ce privește domiciliul celor mici. Era și de așteptat acest lucru. Ar fi trebuit, cu ocazia acestei decizii să ne încheiem orice socoteală, însă Gabi continuă să îmi facă rău. De câteva luni mă urmăresc două persoane cu două mașini…una este în fața porții mele mai tot timpul și alta merge după mine unde mă duc eu. Trăiesc un film de groază tot ce mi se întâmplă. Plus că atunci când merg copiii la Gabi, el nu vrea să le ia cartelă la telefon să pot să vorbesc cu ei. Îmi zice să o sun pe mama lui pe telefon să vorbesc cu ei. Mi-a adus copiii de la Bolintin, aseară, răciți.”, a spus, pentru Click!, Claudia Pătrășcanu.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/claudia-patrascanu-terorizata-si-urmarita-de-gabi-2221686.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava