MOPAN Suceava

La 41 de ani, Claudia Pătrășcanu trece prin drama vieții ei! S-a despărțit de fostul soț, Gabi Bădălău, actualul iubit al Danielei Crudu, alături de care are doi băieți frumoși. Claudia și Bădălău sunt acum în proces de divorț și custodie, copiii aflându-se la artistă. Doar că se pare că ea primește amenințări și a răbufnit pe Facebook, potrivit click.ro.

Claudia Patrășcanu încearcă să-și crească copiii în liniște și este foarte supărată pentru că primește mereu mesaje de amenințare. Își dorește să îi ferească pe cei doi băieți de scandaluri și se ocupă de creșterea și educația lor. Doar că nu o poate face așa cum își dorește. Ce o deranjează, a spus în mesajul postat recent pe pagina ei de Facebook.  “Nimeni și nimic nu poate să-i ia de lângă mine… chiar dacă direct și indirect primesc mesaje în care sunt amenințată de acest lucru! Sunt o mamă impecabilă și voi merge până în pânzele albe că acești copii să crească lângă mama lor, așa cum este lăsat pe pământ! Nu am făcut niciun rău nimănui niciodată, nu am greșit cu nimic, îmi văd de viață și copii, de educația lor și vreau să-i pregătesc pentru viitor așa cum este legea firii. !”, e parte din mesajul postat de Claudia Pătrășcanu pe Facebook.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/claudia-patrascanu-voi-merge-pana-panzele-albe-ca-acesti-copii-sa-creasca-langa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava