• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La 30 de ani ai ei, Claudia Pavel reușește să își mențină foarte bine silueta. Cântăreața a jucat rolul de fotomodel când a urcat pe podium la C Fashion Gala, un eveniment de modă exclusivist, scrie click.ro. Faimoasa cântăreață Claudia Pavel a făcut furori la un eveniment de modă. Aceasta a apărut pe podium în cadrul unei prezentări vestimentare la C Fashion Gala, alături de fotomodele profesioniste, potrivit sursei citate.

Vedeta a purtat o rochie până în pământ semnată de Aleha Toncea, iar spre deosebire de celelalte modele a zâmbit spre invitați și le-a trimis pupici.

Citește articolul complet și vezi FOTO EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/claudia-pavel-are-stofa-de-fotomodel-facut-furori-la-o-prezentare-de-moda-foto#slide_4

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava