Concert pascal
MOPAN Suceava

Claudia Schiffer a mărturisit că nu aruncă hainele vechi deoarece anumite piese vestimentare sunt atemporale, în timp ce altele revin cu regularitate la modă, conform contactmusic.com.

Supermodelul, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit că a păstrat majoritatea hainelor achiziționate de-a lungul carierei fiindcă multe dintre acestea revin la modă și pot fi purtate mereu.

Ea a spus: ˝Am păstrat hainele de-a lungul anilor, deci am o mare arhivă vestimentară la care pot apela pentru fiecare sezon. De exemplu, am găsit o uimitoare geantă roșie Chanel de acum 20 de ani, care este atemporală, iar apoi actualizez ținuta cu o nouă pereche de pantofi sau o rochie. Tendințele mereu revin, așadar o pereche de blugi minunată semnată Stella McCartney de acum patru ani a putut fi purtată din nou în această vară. Când realizez o colecție mă gândesc întotdeauna la longevitate – Aș mai purta acest lucru peste 5-10 ani?˝

Vedeta s-a aliat cu marca de lux Tse, specializată în cașmir, pentru a crea propria colecție și a mărturisit că a simțit că era momentul să-și încerce mâna și să se apuce de design, după ani de modeling, mai scrie sursa citată.

Ea a declarat pentru revista Vogue: ˝Am fost mereu model și, după 25 de ani în domeniile modei și frumuseții, am simțit că este normal să mă implic în design. Sper ca mesajul meu să ajungă departe: haine atemporale, fără efort, pentru fiecare zi în care vrei să te îmbraci ´casual-chic´, inspirate de influența pe care a avut-o asupra mea traiul în Anglia.˝

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava