Concert pascal
MOPAN Suceava

Nici lumea artistică nu este ocolită de scandaluri, iar disputa dintre soţii Ioniţă şi Viorica din Clejani şi compozitorul Sile Dorel durează de trei ani, potrivit click.ro.

Păun Sile (43 de ani) sau Sile Dorel, pe numele său de scenă, nu a reuşit să cadă la pace cu celebrii soţi, aşa că i-a invitat pe lăutari la tribunal: ”Am vrut să batem palma, zilele trecute, să stăm la masa negocierilor, numai că Ioniţă m-a luat peste picior. Îi cerusem 1.000 de euro despăgubiri, dar mi-a râs în nas, mi-a zis că de banii aceştia mai bine le mai scriu o piesă. Eu le-am compus în 2012 piesa «Hora de la Teleorman», le-a plăcut, au înregistrat-o pe telefonul mobil, dar apoi s-au ascuns de mine, nu mi-au mai răspuns, nu mi-au plătit-o şi, la câteva luni distanţă, au ieşit la tv cu melodia «Mamă, azi e ziua ta», în care au copiat refrenul meu. Nu se poate aşa ceva, mă lupt cu ei de trei ani, voiam să picăm la pace, dar, gata, i-am acţionat în judecată, îmi caut dreptatea în instanţă”, a declarat compozitorul pentru Click!.

Citește articolul complet și vezi ce alți intepreți celebri mai sunt acuzați de plagiat, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/clejanii-au-plagiat-o-piesa-si-acum-sunt-buni-de-plata-10000-de-euro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava